A101'den Columbia kol saati alınır mı?

Kolda kaşıntı ve tahriş yapan çakma kayış kullanımından sonra gelen pişmanlık hissi için konu açmayacaksanız alınır.

Neye göre kime göre? Aldınız ve pişman mı oldunuz?
Genellikle Ottonya satarlar ve deri&kumaş kordon kayışı kullanırlar, bu kordon kayışları her zaman tahriş etmiştir, alan arkadaşlarımdan görmüş olduğum ve saatçi abimin denemek için almış olduğu A101 saatinde yaşadığı sorundan dolayı biliyorum. Orijinal bir columbia kol saati 2000TL'ye satılıyorken kayış parasına bir Columbia saat satmak bana baş ağrısı dışında bir şey vaat etmedi.

Genellikle ottonya satarlar ve deri&kumaş kordon kayışı kullanırlar, bu kordon kayışları her zaman tahriş etmiştir, alan arkadaşlarımdan görmüş olduğum ve saatçi abimin denemek için almış olduğu A101 saatinde yaşadığı sorundan dolayı biliyorum. Orijinal bir Columbia kol saati 2000TL'ye satılıyorken kayış parasına bir Columbia saat satmak bana baş ağrısı dışında bir şey vaat etmedi.

Saatlerden anlamayan birisine, şunu kullan hiçbir eksisi yok mesela ben bunu kullanıyorum tarzı bir önerin var mı?

Genellikle ottonya satarlar ve deri&kumaş kordon kayışı kullanırlar, bu kordon kayışları her zaman tahriş etmiştir, alan arkadaşlarımdan görmüş olduğum ve saatçi abimin denemek için almış olduğu A101 saatinde yaşadığı sorundan dolayı biliyorum. Orijinal bir Columbia kol saati 2000TL'ye satılıyorken kayış parasına bir Columbia saat satmak bana baş ağrısı dışında bir şey vaat et.

Genellikle ottonya satarlar ve deri&kumaş kordon kayışı kullanırlar, bu kordon kayışları her zaman tahriş etmiştir, alan arkadaşlarımdan görmüş olduğum ve saatçi abimin denemek için almış olduğu A101 saatinde yaşadığı sorundan dolayı biliyorum. Orijinal bir Columbia kol saati 2000TL'ye satılıyorken kayış parasına bir Columbia saat satmak bana baş ağrısı dışında bir şey vaat etmedi.

Öneriniz var mı acaba? Ve deri veya metal kordonun görünüş harici ne farkları var? Saatler hakkında çok bilgim yok o sebeple soruyorum. Acaba deri alsam hızlı mı zarar görür?
Düzenleme: Saatin Trendyol'daki fiyatı 1300 TL.

Saatlerden anlamayan birisine, şunu kullan hiçbir eksisi yok mesela ben bunu kullanıyorum tarzı bir önerin var mı?

Bütçe belirtilmemiş fakat önerim, kalite için Seiko Amazon.com.tr
Tasarım için Invicta Amazon.com.tr şeklinde olacaktır.

Öneriniz var mı acaba? Ve deri veya metal kordonun görünüş harici ne farkları var? Saatler hakkında çok bilgim yok o sebeple soruyorum. Acaba deri alsam hızlı mı zarar görür?

Aslında deri yapınıza bağlı fakat ekstra olarak su koruması için Metal kullanmak gerekiyor. Deri yapınız hassas ve açık tenli ise kumaş veya deri bir kordon kullanmak tahriş yapabilir, metal olanlar ise kaşınma ve kızarıklara sebep olabilir, tamamen derinize bağlı. Daha öncesinde kullanıp sorun yaşamadığınız hangisi ise ondan yürümeniz önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı