A101'den Columbia kol saati alınır mı?

Aslında deri yapınıza bağlı fakat ekstra olarak su koruması için Metal kullanmak gerekiyor. Deri yapınız hassas ve açık tenli ise kumaş veya deri bir kordon kullanmak tahriş yapabilir, metal olanlar ise kaşınma ve kızarıklara sebep olabilir, tamamen derinize bağlı. Daha öncesinde kullanıp sorun yaşamadığınız hangisi ise ondan yürümeniz önerimdir.
Dostum acaba kordon değişikliği mümkün mü? Bütçeme uyduğu için sanırım Columbia alacağım fakat çekindiğim konu kaşınmak değil kordonun hızlı yıpranması. Deri yapım sağlamdır fakat velevki bu kordon çok yıprandı yırtıldı bişey oldu değiştirilebilir mi? Veya yerine metal taktırılabilir mi? Hocam birde yordum sizi ama şu saat de güzele benziyor Puma P6024 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat bunun kordonu daha sağlam gibi.

Dostum acaba kordon değişikliği mümkün mü? Bütçeme uyduğu için sanırım Columbia alacağım fakat çekindiğim konu kaşınmak değil kordonun hızlı yıpranması. Deri yapım sağlamdır fakat velevki bu kordon çok yıprandı yırtıldı bişey oldu değiştirilebilir mi? Veya yerine metal taktırılabilir mi? Hocam birde yordum sizi ama şu saat de güzele benziyor Puma P6024 Erkek Kol Saati - Saat ve Saat bunun kordonu daha sağlam gibi.
Kordondan dişli takımına kadar her şeyi değiştirebilirsiniz, konu bu değil bu parçayı uygun olarak bulabilmekte. Attığınız saatte tatlı bir saat o fiyata alınabilir.

Kordondan dişli takımına kadar her şeyi değiştirebilirsiniz, konu bu değil bu parçayı uygun olarak bulabilmekte. Attığınız saatte tatlı bir saat o fiyata alınabilir.
Konuya nokta olarak yazıyorum arkadaşlar bu saati sipariş ettim
Hem markası sağlam hemde güzel fiyatta yakaladığımı düşünüyorum. Estetik olarakta istediğim gibi. Hayırlısı olsun bakalım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı