A101'den Piranha 2033 alınır mı?

Jaarsena

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 20 Mayıs tarihinde gelecek olan bu kulaklık alınır mı? Oyun için değil ders ve müzik için.

piranha2033.jpg

Arkadaşlar, 20 Mayıs tarihinde gelecek olan bu kulaklık alınır mı? Oyun için değil ders ve müzik için.

Eki Görüntüle 1028359

Hocam çabuk bozulur, önermem. Xiaomi'nin çakma kulaklıkları satılıyor Hepsiburada gibi yerlerde. Oralardan alabilirsiniz 15-20 TL'ye emin olun daha iyi olur.

Almanızı tavsiye etmem. Bütçem yok mecbur almak zorundayım derseniz alın ama onun dışında Piranha ürünlerini tavsiye etmiyorum. Çok adi geliyor bana. Bir keresinde aynı markanın VR gözlüğünü almıştım ve 2 defa değiştirmemize rağmen bozuk çıkmıştı.

Bunu almanızı tavsiye ederim.

Almanızı tavsiye etmem. Bütçem yok mecbur almak zorundayım derseniz alın ama onun dışında Piranha ürünlerini tavsiye etmiyorum. Çok adi geliyor bana. Bir keresinde aynı markanın VR gözlüğünü almıştım ve 2 defa değiştirmemize rağmen bozuk çıkmıştı.

Bunu almanızı tavsiye ederim.
Bütçem 15 lira.
12TL'ye çeyrek kokereç satmıyorlar neredeyse. Almazdım. :)

Geçen 5 liraya tavuk döner yedim. :)

12TL'ye sizi ne kadar götürürse kardır. Fiyatı ucuz yani alıp kullanın ama illa ki bozulacak yakın bir zamanda onu da göz önünde bulundurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı