A101'den Volta VSX alınır mı?

abidinphoto

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. A101'e 11 Temmuz'da gelecek olan Volta VSX'i 24.990 TL'ye alacağız. Daha once A101'den bu ürünü alan varsa yardımcı olabilir ki. Nasıl bir süreçten geçiyorsunuz ve bu ürünün ehliyet plaka vs gerektirmediği biliyorum ancak Şikayetvar'da insanlara ehliyet için tescil kağıdı yollamışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. A101'e 11 Temmuz'da gelecek olan Volta VSX'i 24.990 TL'ye alacağız. Daha once A101'den bu ürünü alan varsa yardımcı olabilir ki. Nasıl bir süreçten geçiyorsunuz ve bu ürünün ehliyet plaka vs gerektirmediği biliyorum ancak Şikayetvar'da insanlara ehliyet için tescil kağıdı yollamışlar.

1720353346517.png

Normalde ehliyet ve plaka gerekmiyor fakat A101 satışlarında 1KW olarak yazıldığı için genelde sorun oluyor ve ehliyet plaka isteniyor.

IMG_20240707_151040.jpg

1 kW yazan bir alan göremiyorum ama ... Bilmiyorum galiba bunu almayacağım

Eki Görüntüle 2244665

1 kW yazan bir alan göremiyorum ama ... Bilmiyorum galiba bunu almayacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoyu 6.57'den itibaren biraz izleyin dediğimi anlayacaksınız.

Sizin kararınız hocam.

Hocam ben 16 yaşındayım 60 k ya kadar bütçem var 6 senedir okula çarşıya pazara vs hep bisikletle gitmiş biriyim. Artık sıkıldım. Ayağımı yerden kesecek ucuz bir motor arıyorum. Elektrikli alsam 250W altı olmalı ve bunlar gitmiyor... Benzinli olsa ehliyet şart. Ehliyet de almak güç. Sizce ne yapmalıyım. Bu voltaua ısındım alacaktım araştırdım baktım yokuş çıkmıyor. Evim yokuşta ne yapsam çok kararsızım. Arkadaşımda.

1200W motorlux e-CEO var 35 50 km gidiyor 39 40 bin TL ancak m ehliyet gerekiyor. Tabii ki A veya B ehliyette bunun için yeterli geliyor.

Hocam ben 16 yaşındayım 60 k ya kadar bütçem var 6 senedir okula çarşıya pazara vs hep bisikletle gitmiş biriyim. Artık sıkıldım. Ayağımı yerden kesecek ucuz bir motor arıyorum. Elektrikli alsam 250W altı olmalı ve bunlar gitmiyor... Benzinli olsa ehliyet şart. Ehliyet de almak güç. Sizce ne yapmalıyım. Bu voltaua ısındım alacaktım araştırdım baktım yokuş çıkmıyor. Evim yokuşta ne yapsam çok kararsızım. Arkadaşımda.

1200W motorlux e-CEO var 35 50 km gidiyor 39 40 bin TL ancak m ehliyet gerekiyor. Tabii ki A veya B ehliyette bunun için yeterli geliyor.
Hocam karar sizin elektrikli alabilirsiniz ama dediğiniz gibi 250W ve üstüne ehliyet gerekiyor.
A1 ehliyet alıp 50cc-125cc scooter veya cup motor alabilirsiniz bütçeyi biraz zorlarsanız.

Hocam şu an için ehliyetsiz olacağını biliyorum yani bu şu demek oluyor . 250 w altı olacak veya 50 cc den assagi bir motor olacak diye düşünüyorum doğru mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı