Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?
En ucuz Xiaomi Mi Band 5 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Band 5 özelliklerini incele, 740,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Katılıyorum, genelde marketlerde satılan ve kısa süreli gelen bu tarz cihazlar sorunlu olabiliyor genelde lakin ilk başlarda renk vermiyor ayrıca bir sorun olması durumunda marketteki kimse size yardımcı olamayacaktır, hatta bazen marketler bozulsa bile garantiye verme zahmetine bile girmiyor sizin kargo ile garantiye göndermeniz gerektiğini söyleyip (başıma geldi) başlarından savıyorlar.