A101'e gelecek olan Mi Band5 alınır mı?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı arkadaşımda vardı bende biraz kurcaladım fena saat değil fakat parasına değer mi bilemiyorum.

Amazon'da şu an 358 TL.

Bu cihazlardan tansiyon ölçebilenler de vardı diye hatırlıyorum. Uygun öyle bir cihaz bilen var mı? Bu sadece kalp atışını takip ediyor sanırım.
Tansiyon ölçme yok. Ben kullanıyorum. Bulamadım öyle bir ayar.

A101'den alınmasını önermiyorum, genellikle batarya durumu kötü cihazlar oluyor, depolarda uzun süre bekletildiği için.

Katılıyorum, genelde marketlerde satılan ve kısa süreli gelen bu tarz cihazlar sorunlu olabiliyor genelde lakin ilk başlarda renk vermiyor ayrıca bir sorun olması durumunda marketteki kimse size yardımcı olamayacaktır, hatta bazen marketler bozulsa bile garantiye verme zahmetine bile girmiyor sizin kargo ile garantiye göndermeniz gerektiğini söyleyip (başıma geldi) başlarından savıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…