A101'e gelecek olan Mi Band5 alınır mı?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?

IMG_20220423_181942.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 1368445
Aynısı arkadaşımda vardı bende biraz kurcaladım fena saat değil fakat parasına değer mi bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1368445
Amazon'da şu an 358 TL.

A101'den alınmasını önermiyorum, genellikle batarya durumu kötü cihazlar oluyor, depolarda uzun süre bekletildiği için.

Katılıyorum, genelde marketlerde satılan ve kısa süreli gelen bu tarz cihazlar sorunlu olabiliyor genelde lakin ilk başlarda renk vermiyor ayrıca bir sorun olması durumunda marketteki kimse size yardımcı olamayacaktır, hatta bazen marketler bozulsa bile garantiye verme zahmetine bile girmiyor sizin kargo ile garantiye göndermeniz gerektiğini söyleyip (başıma geldi) başlarından savıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı