Aynısı arkadaşımda vardı bende biraz kurcaladım fena saat değil fakat parasına değer mi bilemiyorum.Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?
Eki Görüntüle 1368445
Amazon'dan alın daha iyi.Aynısı arkadaşımda vardı bende biraz kurcaladım fena saat değil fakat parasına değer mi bilemiyorum.
Amazon'da şu an 358 TL.Arkadaşlar 28 Nisan tarihinde A101'e Mi Band5 akıllı bileklik geliyor. Telefonum Xiaomi olduğu için bilekliğimde Xiaomi olsun istiyorum. Biraz param var değer mi? Bir sıkıntı çıkar mı?
Eki Görüntüle 1368445
Tansiyon ölçme yok. Ben kullanıyorum. Bulamadım öyle bir ayar.Bu cihazlardan tansiyon ölçebilenler de vardı diye hatırlıyorum. Uygun öyle bir cihaz bilen var mı? Bu sadece kalp atışını takip ediyor sanırım.
A101'den alınmasını önermiyorum, genellikle batarya durumu kötü cihazlar oluyor, depolarda uzun süre bekletildiği için.
Bu cihaz için mi söylüyorsunuz yoksa genel olarak mı? Çünkü başka cihazlarda vardı diye hatırlıyorum.Tansiyon ölçme yok. Ben kullanıyorum. Bulamadım öyle bir ayar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.