A101'e gelecek olan TCL klima alınır mı?

Bu sebeple alternatif önerisinde bulundum. Bütçe 30 - 35 bin TL dolaylarında olsaydı GRE'e fairy ve midea Xtreme save modellerini önerirdim.

Hocam.

Bu sebeple alternatif önerisinde bulundum. Bütçe 30 - 35 bin TL dolaylarında olsaydı GRE'e fairy ve midea Xtreme save modellerini önerirdim.

Hocam arkadaşın attığı GREE Aphro nasıl? Veya kairanın şu modeli nasıldır?

Gree markasından cihaz alınacaksa Fairy ve üzeri bakılmalı demek istedim. Aphro ve Pular modelleri oldukça giriş seviye ve fiyatları da kapasitelerine kıyasla yüksek. Bu sebeple mantıklı seçenekler değiller.
Pular bence fiyatını hakediyor biz kullanıyoruz 3 defa iç üniteden şu damlatma dışında bir sorun yaşatmadı.

Aphro modeli üst mesajımda söylediğim gibi. Kaira'nın bu modeli yerine de hemen hemen aynı paraya Plus modelini tercih edebilirsiniz.

Aphro'nun tek avantajı, dış ünite sessizliği olur. Performans konusunda ise Kaira daha öndedir.

Pular bence fiyatını hakediyor biz kullanıyoruz 3 defa iç üniteden şu damlatma dışında bir sorun yaşatmadı.
Kötü cihaz değil ama fiyatlarının biraz daha kırpılması gerektiğini düşünüyorum.

Aphro modeli üst mesajımda söylediğim gibi. Kaira'nın bu modeli yerine de hemen hemen aynı paraya Plus modelini tercih edebilirsiniz.

Aphro'nun tek avantajı, dış ünite sessizliği olur. Performans konusunda ise kaira daha öndedir.

Kötü cihaz değil ama fiyatlarının biraz daha kırpılması gerektiğini düşünüyorum.

Kaira Plus dediğiniz bu mu hocam?

Kaira Plus dediğiniz bu mu hocam?
Bu model ama 9.000 BTU olanını almanızı öneririm. 10 metrekare civarında bir oda için 12.000 BTU cihaz almak hata olur.

Hocam ama bütün evin kapıları açık olacak. Evi soğutmak için 2.klimayı almak istiyoruz 12'lik daha iyi olmaz mı?
Odanın kapısı sürekli açık olacaksa tercih edebilirsiniz ama iç ünite yeri ve üfleme önü kapıya doğru bakmalı. Yoksa verimli bir kullanım elde edemezsiniz. Şunu da unutmamak gerekir: Her ne kadar kapılar açık da olsa klimanın bulunduğu oda her zaman daha soğuk olur. Homojen bir ısı dağılımı elde edemezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı