A101'e gelecek piano (Casio CDP-S150) alınır mı?

Teşekkürler. Bu arada cihaz geldiğinde MIDI kablosunun çıkıp çıkmadığını da yazabilirseniz sevinirim, kutu içeriği mi eksik çıktı anlayamadım
Yok hocam çıkmıyor normalde de

Yok hocam çıkmıyor normalde de
Tek pedal çıkıyor internetten tüm videoları izlemişimdir

Hoca midi kablosu pek pahalı birşey değil. Mediamarktta 28 TL'ye gördüm ama eğer telefon tablette kullanacaksan dönüştürücü alman lazım. Uygulaması güncellenmiş "CASİO MUSİC SPACE" baya güzel yapmışlar umarım memnunsundur rica etsem bize iyi yanlarını ve kötü yanlarını söyler misin ? Merak ediyoruz bizde.
Teşekkürler. Bu arada cihaz geldiğinde MIDI kablosunun çıkıp çıkmadığını da yazabilirseniz sevinirim, kutu içeriği mi eksik çıktı anlayamadım

Arkadaşlar bugün saat 11.30 ta piyanonu teslim aldım. Bilginize...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-15-07-58-52-161_com.android.chrome.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Size de hayırlı olsun Güle güle kullanın, biz beklemedeyiz.

@0nursah @frkn2945

Dün dışarıdaydım inceleme ve yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın arkadaşlar. Açıkcası mdf mi sunta mı aradaki farkı bilmiyorum ama malzeme gayet kaliteli. Hatta uzun zamandır hiç bu kadar kusursuz paketlenmiş bir kutu açmamıştım. İki koli halinde geldi, bir tanesi piyano, diğeri de ayaklar. cs46p diye geçen model.

Kurulumu da çok zor olmadı hepsini tek başıma 30 - 40 dakikada kurabildim.

Ben de dün teslim aldım. Piyanoyu tutan yandaki parçalar MDF( kaliteli rahat yani) ama orta daki parça sunta piyandan araştırmalarımdan sonra soğmuştum. Ama ap 270 den farkı yok Arkadaşlar baya kaliteliymiş. 8 yıldır piyano çalan birisi olarak baya memnun kaldım. Casio MUSİC SPACE uygulamasında kullanımı gayet güzel. İyi ki denk gelmişte almışım diyorum. Eğer bu olmasaydı muhtemelen cdp s 100 alıcaktım onunda ses kalitesi bu kadar iyi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…