A101'e gelecek piano (Casio CDP-S150) alınır mı?

EmrahGK

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2018
Mesajlar
1.450
Makaleler
1
Çözümler
13
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :)
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi net. Bu fiyata daha fazla özelliği olan/aynı özellikleri daha düşük fiyata bir enstrüman bulma ihtimalim var mıdır? Sizce bu piano alınır mı? İyi sosyaller.

IMG_20220924_141600.jpg
 
Ben de bugün bu piyanoyu gördüm, jwin Sapphire sdp 200.
Bu dijital piyanoyu almaya karar kılmıştım ancak hem daha kaliteli bir marka olması hem fiyatı 1000 TL daha uygun olması sebebiyle Casio'ya yöneldim gibi. Jwin de hoparlör gücü demo sayısı gibi özellikler daha yüksek ancak diğer taraf da Casio. Konuya vakıf bir arkadaş varsa bize yardımcı olabilirse sevinirim.
 
Piyano diyince aklıma sadece Yamaha geliyor nedense ama her Japon iyidir mantığından Casio da iyidir muhtemelen ve o fiyata başka piyano da bulamadım gibi.
 
Bende aldım. Fakat internette a 101 den sipariş verilen piyanoların gönderilmediğine dahil çok şikayet var. 3 ay bekletip. Stokta olmadığı için gönderemiyoruz diyip, parayı iade ediyolarmış. Eğer böyle olursa ayvayı yedik. Biz inşallah böyle bir sıkıntı yaşamayız mağaza açıldığı anda satın aldık. İlk alanlarız yani.
 
Merhaba herkese,
soruyu yanıtlamaya gelmiştim ama zaten almışsınız, hayırlı olsun.
Ben de uzun süredir Yamaha, YDP serisi bir piyano almak istiyordum ancak fiyatlar aşırı yükselmiş durumda. son haftalarda ikinci eline bakarken a101 broşürlerinde bu modeli gördüm. biraz araştırdım, sonra da mağaza açıldığı gibi gidip satın aldım.

29 Eylül sabahı mağazada ödemeyi yaptım. e-faturası mail adresime 2 Ekim tarihinde geldi.
kargo için henüz haber yok, maalesef takip edecek yer de yok. O yüzden buradan da takipte kalalım, hepimiz aynı tarihte aldık sanıyorum. kargo ile gelişme olduğunda buradan yazarım, sizler de yazabilirseniz çok makbule geçer.

@EmrahGK @0nursah @frkn2945
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhalabar.
Ben de 29 Eylül de akşam vakti aldım fakat faturayla ilgili herhangi bir e-posta almadım.
Kargom gelince bilgilendirme yapacağım.

Saygılar...
 
Merhaba herkese,
Soruyu yanıtlamaya gelmiştim ama zaten almışsınız, hayırlı olsun.
Ben de uzun süredir Yamaha ydp serisi bir piyano almak istiyordum ancak fiyatlar aşırı yükselmiş durumda. Son haftalarda ikinci eline bakarken A101 broşürlerinde bu modeli gördüm. Biraz araştırdım, sonra da mağaza açıldığı gibi gidip satın aldım.

29 Eylül sabahı mağazada ödemeyi yaptım. E-faturası mail adresime 2 Ekim tarihinde geldi.
Kargo için henüz haber yok, maalesef takip edecek yer de yok. O yüzden buradan da takipte kalalım, hepimiz aynı tarihte aldık sanıyorum. Kargo ile gelişme olduğunda buradan yazarım, sizler de yazabilirseniz çok makbule geçer.

@EmrahGK @0nursah @frkn2945

Aynen hocam en iyisi olur. Bize e-mail ile fatura geldi. Stok sayısı da 1000 adetmiş muhtemelen e-postada öyle yazıyordu :) kargo gelince fotoğraflı inceleme atarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı