A101'e telefon iadesi nasıl yapılır?

DARKNIGHTS

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba, A101 sitesi üzerinden telefon aldım lakin telefonun özellikleri beni tatmin etmedi. Gelen kargo içerisinde aynen şöyle yazıyordu, güvenlik bandrolü açılmış ürünlerin iadesi satılabilirliğini yitirdiğinden bulunmamaktadır. Telefondan cidden hiç memnun değilim ve iade etmek istiyorum, ne yapabilirim?

Not: Telefonu alalı 2 gün oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, A101 sitesi üzerinden telefon aldım lakin telefonun özellikleri beni tatmin etmedi. Gelen kargo içerisinde aynen şöyle yazıyordu, güvenlik bandrolü açılmış ürünlerin iadesi satılabilirliğini yitirdiğinden bulunmamaktadır. Telefondan cidden hiç memnun değilim ve iade etmek istiyorum, ne yapabilirim?

Koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkınızın olması lazım sözleşmede yazıyorsa müşteti hizmetleriyle görüşün.

SIM kart taktıysan iade olmuyor.
Bilmediğimden soruyorum neden ki?

Eğer Sim kart takmadıysanız ve etkinleştirmediyseniz koşulsuz şekilde yasal sınırlarda (14 gün olması lazım) iade edebilirsiniz ancak eğer bunlardan birisini bile yapmışsanız maalesef, yeni telefonunuz hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı