A101'in sitesinde satılan Nintendo Switch'te problem çıkar mı?

Xhayt

Hectopat
Daha fazla  
İnternette bir Nintendo Switch bakarken bazen çok ucuz bazen çok pahalı olan yerlere denk geldim. MediaMarkt, TEKNOSA gibi yerlerde distribütör garantili olduğu için 21.999 TL civarlarında satılıyor. Fakat Trendyol gibi satıcı bazlı platformlarda gördüğüm ürünler 11.999 TL civarı bir fiyat bandından başlıyor, ithalatçı garantililer ama kötü yorumlara denk geldiğim için kaçak mal olabileceğini düşündüm. A101'in kendi sitesinde, 12.499 TL'ye bir Nintendo Switch buldum.

Cihazı A101 üzerinden alırsam, herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim? Bilindik bir mağaza sonuçta. Cihaz distribütör garantisi olmayınca değersiz mi oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.

Link: https://www.a101.com.tr/elektronik/nintendo-switch-oled-oyun-konsolu-kirmizi-mavi

İnternette bir Nintendo Switch bakarken bazen çok ucuz bazen çok pahalı olan yerlere denk geldim. MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerde distribütör garantili olduğu için 21.999 TL civarlarında satılıyor. Fakat Trendyol gibi satıcı bazlı platformlarda gördüğüm ürünler 11.999 TL civarı bir fiyat bandından başlıyor, ithalatçı garantililer ama kötü yorumlara denk geldiğim için kaçak mal olabileceğini düşündüm. A101'in kendi sitesinde, 12.499 TL'ye bir Nintendo Switch buldum.

Cihazı A101 üzerinden alırsam, herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim? Bilindik bir mağaza sonuçta. Cihaz distribütör garantisi olmayınca değersiz mi oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.

Link: https://www.a101.com.tr/elektronik/nintendo-switch-oled-oyun-konsolu-kirmizi-mavi

A101 hafife alıncak bir marka değil kurumsal bir zincir sıkıntı çıkmaz.

El konsolu almak için özel sebebin var mı? Kırdırmadan kullancaksan oyunlar pahalı.
Oyunların fiyatından haberim var hocam, kırdırmayı düşünmüyorum. Tadı, havası bir başka. Uzun zamandır istiyordum, kendimi az ödüllendirsem fena olmaz dedim. Tek merak ettiğim cihazda bir sıkıntı çıkıp çıkmayacağı, piyasadan baya ucuza satılıyor sonuçta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı