A10s Wi-Fi ve Bluetooth açılmıyor

Moursen

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Telefonum bozulduğu için eski telefonum A10S'e geçtim. Dün telefonumu odamda internet çekmediği için mobil veri açık şekilde bıraktım. Sonrasında sabah uyandığımda telefonumda Wi-Fi ve Bluetooth açılmamaya başladı. Mobil veride bir sorun yoktu fakat Wi-Fi ve Bluetooth'ta sorun vardı. Telefonumu sıfırladım ve sorun hala çözülmedi acaba tamire göndermeden önce son bir kez yapabileceğim bir şey var mı? Teşekkürler.
Ekleme: Ara sıra Wi-Fi duruyor veya Bluetooth duruyor diye uyarılar geliyor.

Hocam reset atın eğer hala olmuyorsa bir telefoncuya götürün anlatın kendiniz yapamazsınız büyük ihtimal içindeki bazı parçaların yeri oynuyor olabilir (telefon ile alakalı pek fazla bilgim yok) veya kısa devre yapmış olabilir o parçalar.

Hocam reset atın eğer hala olmuyorsa bir telefoncuya götürün anlatın kendiniz yapamazsınız büyük ihtimal içindeki bazı parçaların yeri oynuyor olabilir (telefon ile alakalı pek fazla bilgim yok) veya kısa devre yapmış olabilir o parçalar.

Merhaba hocam. Biraz geç oldu kusuruma bakmayın. Reset attım düzelmedi başka telefona geçtim tamire göndermek yerine. Fakat böyle sorunların çoğunları A10s modeli ile ilgili oluyormuş. Yine de teşekkür ederim ilginiz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı