A12 One UI 6 yüklenir mi?

Yok yanlış anladın beni :D rahat bırak demek istemiştim kusura bakma yanlış yazmışım.

Bir arkadaşım iPhone 6 telefonuna iOS 12 attığı için bende kendi telefonum o telefondan daha güçlü olduğundan bir üst One UI kaldırır diye düşündüm

ROM'u GSI'a çevirmek kısaca.

Peki telefonumu nasıl One UI 6 yapabileceğimi biliyor musun?

5.1 global olarak var. 6 daha iyi ama geliştirme olmaması sorun o cihazda.

A32 4G için bir One UI 6 yükleme videosu buldum o vidodakini kullansam sıkıntı yapar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video bu

A32 4G için bir One UI 6 yükleme videosu buldum o vidodakini kullansam sıkıntı yapar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video bu.

O direk port ROM. Çalışmaz.

Adamı ROM işine sokmayın arkadaşlar anlıyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama adam belki telefonunu bozacak hadi de ki bozmadı Knox sayacı atacak Netflix'i işte banka uygulamaları uyarı verecek doğal olarak önermeyin yani böyle şeyleri. Eskiden bunlar güzel şeylerdi artık devir değişti üstelik ROM'ların çalışmadığı bir ton sorunlu özelliği de olabiliyor ha derse arkadaş ben başıma bela alırım yeter ki deneyeyim o zaman bir şey demem olacaklar ona müstahaktır.

Adamı ROM işine sokmayın arkadaşlar anlıyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama adam belki telefonunu bozacak hadi de ki bozmadı Knox sayacı atacak Netflix'i işte banka uygulamaları uyarı verecek doğal olarak önermeyin yani böyle şeyleri. Eskiden bunlar güzel şeylerdi artık devir değişti üstelik ROM'ların çalışmadığı bir ton sorunlu özelliği de olabiliyor ha derse arkadaş ben başıma bela alırım yeter ki deneyeyim o zaman bir şey demem olacaklar ona müstahaktır.

Android 12'den 14'e yükseltebilir miyim bir yolu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı