A18 daha verimli bir işlemci, güçler hemen hemen yakın ancak A18 çipi barındıran cihazlar: iPhone 16, iPhone 16 Plus ve 16e olduğundan ve bu cihazların da hepsi 60 Hz olduğundan zaten bu işlemcinin sunduğu akıcılığı falan tam anlamıyla hissedemeyeceksiniz. O sebepten A17 Pro çipi olan 15 Pro veya 15 Pro Max seçmelisiniz.
15 Pro Max'in temizliğinden eminseniz düz 16'nın onun yanında hiç lafı olmaz. Cevap belli, 15 Pro Max.Yurt dışı cihaz alacağım 16 sıfır, 15 Pro Max ise ikinci el. Çok arada kaldım.
15 Pro Max'in temizliğinden eminseniz düz 16'nın onun yanında hiç lafı olmaz. Cevap belli, 15 Pro Max.
Günlük kullanımda farkı hissetmezsin ama 16 pro işlemcisi daha güçlü. 15 pro max'in tek avantajı daha büyük batarya ve ekran. 16 pro tercih ederdim şahsen.Hangi işlemci şu an daha güçlüdür acaba? Ona göre bir tercih yapacağım da.
Günlük kullanımda farkı hissetmezsin ama 16 Pro işlemcisi daha güçlü. 15 Pro Max'in tek avantajı daha büyük batarya ve ekran. 16 Pro tercih ederdim şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.