A2+B ehliyeti yaş gereksimi

KONYALI42I

Hectopat
Daha fazla  
Benim yaşım 18'e girdim. Dogum tarihim 1999.01.01 ben A2+B ehliyeti almak istiyorum. Yaşım tutuyor mu onu sormak istiyorum. Birde ilk motorum olarak yamaha yzf 125 düşünüyorum araba kulanmayı 1 yıldır biliyorum. Ben ikisini bir almak istiyorum. Yaşım yetiyor mu veya kaç ay sonra alacam? Söylerseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutmuyor. 1 sene daha beklemen gerekiyor. Yetişkin yaşı 18 yaşını dolduran herkes diye geçer. Sen 18'e girmişsin, 18'ini bitirmen yani 19 yaşına girmen gerekiyor. 1 sene sonra ehliyet almaya hak kazanırsın.

Tutmuyor. 1 sene daha beklemen gerekiyor. Yetişkin yaşı 18 yaşını dolduran herkes diye geçer. Sen 18'e girmişsin, 18'ini bitirmen yani 19 yaşına girmen gerekiyor. 1 sene sonra ehliyet almaya hak kazanırsın.
Yanlış bilgi vermeyelim. Arkadaş şuan B sınıfı ehliyet alabilir.

IMG_0101.JPG
IMG_0100.jpg
İki ehliyeti aynı anda alamazsınız. Ama önce B ehliyeti alırsanız(veya tam tersi) A2 ehliyette indirim olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı