A2 ehliyeti almak mantıklı mı?

35alper35

Hectopat
Daha fazla  
Kafam çok karışık birisinin akıl vermesine ihtiyacım var. Şimdi olay şu ki benim yaz sonuna kadar 50-60 bin civarı para biriktirebilme ihtimalim var hadi onu 100 bine tamamladım diyelim. Sizce A2 ehliyeti alıp şöyle temiz sıfır bir tane 125-250 CC arası bir motor almak mantıklı mı yoksa 100 bin civarları falan araç almak mı 100 bin civarları alınacak aracı hepimiz tahmin edebiliyoruz Tofaş. Tofaş'ı aslında severim ama sıfır motor alıp masrafsız binmek mi yoksa masraf konusunda Tofaş alıp işi şansa bırakmak mı gerçi sıfır motora masrafsız binebilir miyim onu da tam bilmiyorum anlayan bilen bir kişi ar ise akıl verebilir mi acaba hangisi mantıklı? Kafam çok bulanık.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 teker şeytanın 4 teker adamın aracı der bizimkiler. Bence düşünmeden B sınıfı ehliyet çak aga tofaş al beğenmezsen motor almaya hakkın da var.

Hangi şehirdesiniz ve şehirin trafik durumu nedir? Motorlara sıcak bakmıyordum ki İstanbul'a taşınana kadar. Şehrin resmen başka şansı yok gibi bir şey, ama b ehliyet alıp Tofaş alıp yanına ucuz 50 CC motor alabilirsin. B ehliyet ile kullanılabiliyorlar. Trafikten kaçayım, her yere arabayla gitmeyeyim dediğin zamanlar atlarsın motoruna.

Hangi şehirdesiniz ve şehirin trafik durumu nedir? Motorlara sıcak bakmıyordum ki İstanbul'a taşınana kadar. Şehrin resmen başka şansı yok gibi bir şey, ama b ehliyet alıp Tofaş alıp yanına ucuz 50 CC motor alabilirsin. B ehliyet ile kullanılabiliyorlar. Trafikten kaçayım, her yere arabayla gitmeyeyim dediğin zamanlar atlarsın motoruna.

İzmirdeyim dostum b ehliyetim var da araç malum pahalı alamıyoruz.

94 Kartal ve mondial wing kullanıyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı