A2 ehliyet ile B ehliyet ne kadar tutar?

• Konuyu başlatan FarukS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.054
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar saygı değer forum üyeleri. Aklımda bir soru var: A2 ehliyet ile B ehliyet almak istesem ne kadar bir masrafım olacak? Kurs ücretleri ayrı ayrı mı ödemem gerekir? İnternette bulduğum kurs ücreti ile yakınımdaki kurslar ile fiyat farkı olur mu? Bunları merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Merhabalar saygı değer forum üyeleri. Aklımda bir soru var: A2 ehliyet ile B ehliyet almak istesem ne kadar bir masrafım olacak? Kurs ücretleri ayrı ayrı mı ödemem gerekir? İnternette bulduğum kurs ücreti ile yakınımdaki kurslar ile fiyat farkı olur mu? Bunları merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Çok uçuk bir fark olmaz. ±100 lira oynar. İnternette gördüğün fiyatlar ülkenin neredeyse her yerinde hemen hemen aynı.

Devletin aldığı ücretlere internetten ulaşabilirsin. Kurs için tavsiyem yaşadığın şehirde kursları tek tek giderek konuş. Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor. Mutlaka pazarlık yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı