A2 ehliyet sınavı için tavsiyeler

Ben şimdi şaşırdım toplamda 3 saat olmasına. 7000 tl de para ödedim

Ben şimdi şaşırdım toplamda 3 saat olmasına. 7000 tl de para ödedim.
Hiç şaşırma dostum " al motor " diyip giden hocalar da gördü bu gözler.
Karşı kursun öğrencileri gelip bize soruyordu oluyor mu diye.

Seninki en azından 3 saat ders verecekmiş.

Gerçi çalışıyorum benim için kötü olurdu o kadar saat sınavdan geçecek kadar motoruma alışayım yeterli

Hocam sarı çizgi ve engelden kaçış gibi yerleri 15kmh hız ile yapsak bir sorun olur mu yoksa daha hızlı mı yapmalıyız?

Hocam sarı çizgi ve engelden kaçış gibi yerleri 15kmh hız ile yapsak bir sorun olur mu yoksa daha hızlı mı yapmalıyız?
Engelden kaçış (manevra) ve ani fren yerlerinde biraz hız yapman iyi olur, hocalar motorun bağırdığını duymak isteyebiliyor. Parkurun geri kalanını ise kendini rahat hissettiğin hızda yapabilirsin dostum.

Hocalar aslında ellerinden geldikçe sizi geçirmek istiyor zaten sürücü kursunu zaten söylemiyorum. Aşırı yavaş yapmayın, saygısız davranmayın biraz gözlerine girin, dengesiz sürmeyin ve sinyalleri unutmayın bu kadarı yeterli fazla kasmayın kendinizi.

Geçtiniz mi ehliyeti merak ettim?

A2 ehliyet sınavına otomatik seçeneği eklenmiş. Ben otomatiğe gireceğim. Heralde scooter olur. Öncesinde 6 kere 80 dakikalık özel ders varmış. Video izlemekten parkuru, yapılacakları ezberledim resmen. Derslerde parkurda yapılacakları çalıştırırlar kesin. 18 yaşındaki çocuk da, 60 yaşındaki dede de motorsiklet sürebiliyorsa olay sadece antreman yapmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…