A2 ehliyet sınavına kaç CC ile girilir?

Rusatsu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Motorum yok. Motor kiralamayı düşünüyorum birkaç günlüğüne. Hem eğitim olsun hem de sınava onunla gireyim diye. En az kaç CC kabul ediyorlar A2 ehliyet sınavı için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Motorum yok. Motor kiralamayı düşünüyorum birkaç günlüğüne. Hem eğitim olsun hem de sınava onunla gireyim diye. En az kaç CC kabul ediyorlar A2 ehliyet sınavı için?

A2 için 125CC'den büyük olmalı kurs motorları 200 250CC oluyor genelde. Kendi motorunla giremezsin.

Ve firmalar ehliyet olmadığı için vermeyebilir motoru stajyer vs pek verilmiyor onlara

Bizim buradaki sürücü kurslarının hepsinde a2 sınıfı için Yamaha mt25 bulunmakta. Tabi bu şehir şehir veya kurs kurs değişir ama genel olarak her zaman 250cc bir motosiklet oluyor model değişebilir honda cb250r ile veren var Honda cl250 ile veren var Pulsar n250 ile vereni gördüm vs.

Bizim buradaki sürücü kurslarının hepsinde a2 sınıfı için Yamaha mt25 bulunmakta. Tabi bu şehir şehir veya kurs kurs değişir ama genel olarak her zaman 250cc bir motosiklet oluyor model değişebilir honda cb250r ile veren var Honda cl250 ile veren var Pulsar n250 ile vereni gördüm vs.
Ha ayrıca sınava kendi motosikletin veya kiraladığın bir motosiklet ile giremezsin. Sürücü kursu sana ne veriyor ise o motosiklet ile eğitim görüp sınava girmek zorunlu başka bir alternatifi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı