A2 ehliyet kaç TL?

Kurstaki teorik dersleri almanız ve teorik sınavı geçmeniz zorunlu. Araba ehliyeti veya farklı bir ehliyet aldıysanız o kısmı atlayabilirsiniz ama direksiyon kısmını yine almak zorundasınız. Fiyatta da en fazla 2000 lira falan fark ediyor. Kendinize çok güvenseniz bile sınav alanına alışmak için biraz ders almanız gerekli.

Bursa için bence 12000-15000 arasında falandır. Birkaç kursa sormanızı öneririm.
Anladım hocam.. Biraz bekleyecek o zaman. Gercekten moralimi bozdu ama sağlık olsun.

Sürücü kursuna girmeden alınmıyor mu hocam? Kursların fiyatı ne böyle yahu? 150CC scooter var. Kafayı yemelik. Hayallerimle oynandı resmen 😄
Tanıdık kurs varsa sadece sınav ücretlerini ve ufak bir para vermeyi teklif edebilirsiniz. Ben B ehliyeti 2023'te 3 bin liraya almıştım bu şekilde. Araba kullanmayı bildiğim için sadece güzergahta bir tur atmıştım kursun aracıyla. Hatta parkurda ve yolda kendi motorunu kullanmayı teklif edersen 3-4 bine halledersin.

Tanıdık kurs varsa sadece sınav ücretlerini ve ufak bir para vermeyi teklif edebilirsiniz. Ben B ehliyeti 2023'te 3 bin liraya almıştım bu şekilde. Araba kullanmayı bildiğim için sadece güzergahta bir tur atmıştım kursun aracıyla. Hatta parkurda ve yolda kendi motorunu kullanmayı teklif edersen 3-4 bine halledersin.
Kendi motorumuzu kullansak fark eder mi yani? Öyle yaparım hocam ya, zaten var. Vitessiz motor ehliyeti ayrı olarak varmıs galiba, öyle alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı