A2 ehliyet süreci tam olarak ne kadar sürer?

Jteve Sobs

Centipat
Önümde iki seçenek var, şimdi A2 ehliyetine başvurup halletmek veya Mayıs ayını bekleyip başvuru yapmak.
Mayıs ayını normalde beklemem gerekiyor fakat çok üzün bir süreç ise şimdi de başvurabilirim ehliyete yazın elimde olsun ki kullanabileyim. Zaten 6 ay kullanabileceğim bir ehliyet. Benim elime ehliyet başvuruyu yaptıktan kaç gün sonra ulaşıyor asıl sorum bu? A2 ehliyeti yakın zamanda almış olan veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü kursuna yazılacağınınız dönemdeki yoğunluk, sınav randevularındaki yoğunluk belirliyor bunları. Sürücü kursu ile konuşabilirsiniz yeni dönemin ne zaman olacağını.

Önümde iki seçenek var, şimdi A2 ehliyetine başvurup halletmek veya Mayıs ayını bekleyip başvuru yapmak.
Mayıs ayını normalde beklemem gerekiyor fakat çok üzün bir süreç ise şimdi de başvurabilirim ehliyete yazın elimde olsun ki kullanabileyim. Zaten 6 ay kullanabileceğim bir ehliyet. Benim elime ehliyet başvuruyu yaptıktan kaç gün sonra ulaşıyor asıl sorum bu? A2 ehliyeti yakın zamanda almış olan veya bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Direkt A sınıfı aldım. A sınıfı ehliyet aldığım zaman tüm işlemler 1.5 ay sürdü. Halihazırda zaten B sınıfı ehliyete sahip olduğum için yazılı sınava girmedim. Sadece direksiyon sınavına girdim. Onun öncesinde 2 haftasonu eğitim. 2 hafta içinde hem eğitim hem direksiyon sınavı. Sınav 2 haftaya açıklandı. Sürücü kursundan sertifikamı alıp internet üzerinden nüfus müdürlüğünden ehliyet güncelleme randevusu aldım. 3 gün sonra belirttiğim adrese geldi ehliyet.
Velhasıl en hızlı 1.5 ay içinde halledebiliyorsun şansın yaver giderse, sınav haftalarına denk getirebilirsen sürücü kursunun eğitimini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı