Sanırım İngilizcem A2 seviyesinde. Geliştirmek için Cambly kullanılabilir mi? Ya da önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
Bu dediklerinin hepsini cambly karşıliyor Zaten bildiğim kadarıyla Sonuç olarak yabancı hocayla görüntülü konuşuyorsun konuşma pratiği yapmış oluyorsun ezbere değil konuşarak öğrenmiş oluyorsun bildiğim kadarıylaBence bol bol dizi izle. Ben 2 sene önce falan kursa gittim yeni bitti eğitimim. Kağıt üstünce C1'im ama pratiğim yok konusurken III gibi sesler çıkarıyorum duraksıyorum. Kelime hazneni dizi izleyerek hem gelistirirsin hem de yabancıların kullandığı kalıpları öğrenir garipsemezsin. Bir de yapabiliyorsan yabancı bir arkadaş edin.
"
Bu dediklerinin hepsini Cambly karşıliyor zaten bildiğim kadarıyla sonuç olarak yabancı hocayla görüntülü konuşuyorsun konuşma pratiği yapmış oluyorsun ezbere değil konuşarak öğrenmiş oluyorsun bildiğim kadarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.