A2 sınıf ehliyet için harç ödemesi nasıl yapılır?

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
B ehliyetim var ve A2 ehliyet sınavını geçtim. Ziraat mobilden harç ödemesi yapcağım. A 2 için 2 seçenek var hangisini ödeyeceğimi bilmiyorum. Kursa sordum 3600 küsür lira olanı öde diğerini bilmiyorum dedi. Diğeri ne işe yarıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_4824.jpeg
    IMG_4824.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4825.jpeg
    IMG_4825.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 9
B ehliyetim var ve A2 ehliyet sınavını geçtim. Ziraat Mobil'den harç ödemesi yapacağım. A 2 için 2 seçenek var hangisini ödeyeceğimi bilmiyorum. Kursa sordum 3600 küsur lira olanı öde diğerini bilmiyorum dedi. Diğeri ne işe yarıyor?

İlk defa alıyorsan yeni başvuru 3600 TL olanı ödeyeceksin, fark belgesi dediği örnek olarak A1'den a sınıfına yükseltmek veya başka bir ehliyetten. ( sonradan fark ettim benim dediğim de yanlış galiba çünkü 3600 TL olanda da sınıf güncelleme yazıyor, Ehliyet Fark Belge Nedir? » Mesut Uçan şöyle bir kaynak var ama ilkinde de sınıf güncelleme yazması kafamı karıştırdı)

B ehliyetim var ve A2 ehliyet sınavını geçtim. Ziraat Mobil'den harç ödemesi yapacağım. A 2 için 2 seçenek var hangisini ödeyeceğimi bilmiyorum. Kursa sordum 3600 küsur lira olanı öde diğerini bilmiyorum dedi. Diğeri ne işe yarıyor?

Söylemiş zaten dostum sana 3600 kusur olanı ode diye neyini anlamadın ki?

Ödemesine öderim diğeri ne işe yarıyor? Belki diğerini ödersemde oluyor bedavadan fazla ödeyeceğim?

Kanka bu ülkede hiçbir şey boşuna değildir, bedavadan fazla ödemek diye bir şey yok o baktığın büyük ihtimal süresi dolan belge yenileme fiyatıdır. Google üzerinde harç bedeli yazınca 3600 kusur olan çıkıyor. Düşük olanı yatırırsan mağdur olma ihtimalin çok yüksek en kotu vergi dairesine git bilgi al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı