Custom ROM A20'ye Custom ROM nasıl kurulur?

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  

Hocam rootla neler yapabilirim az önce format attım ama halen malum zorunlu olarak boş boş uygulamalar indiriyor şimdi TWRP kuracaktım kurayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence temizinden crDroid kur gitsin.

Tamamdır hocam şimdi cihaz Android 11 Samsung'un en son desteklediği orijinal sürümde şimdi TWRP kuracağım ardından crDroid kuracağım IMEI gitmez değil mi eminsiniz?

Hocam rootla neler yapabilirim az önce format attım ama halen malum zorunlu olarak boş boş uygulamalar indiriyor şimdi TWRP kuracaktım kurayım mı?
Rootla herşeyi yapabilirsiniz, cihazda gereksiz yere çalışan sistem uygulamalarını silebilirsiniz. Cihaza xposed kurarak, modüllerle istediğiniz şeyi, istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Root önü açık yol gibidir, sen ne kadar gitmek istersen o kadar gidersin. Gitmek istediğin yerde soluklanır, kaldığın yerden istersen yine devam edersin..

Hocam 1 saattir yapmaya çalışıyorum ama tüm videolarda Hindistan'lı elemanlar var sinirim bozuldu yaklaşık 3.defadır yanlışlıkla format atıyorum telefona kafayı sıyırmak üzereyim

Hocam 1 saattir yapmaya çalışıyorum ama tüm videolarda Hindistan'lı elemanlar var sinirim bozuldu yaklaşık 3.defadır yanlışlıkla format atıyorum telefona kafayı sıyırmak üzereyim
Hocam root mu atmaya çalışıyorsun yoksa custom rom mu?

Hocam root mu atmaya çalışıyorsun yoksa Custom ROM mu?

Hocam TWRP'yi kuramıyorum bir türlü yani anlamıyorum yabancıların dediklerinden hani dillerinden anlamadığımdan ellerine bakıyorum adamakıllı bir kamera açısı tutturamamışlar ne yaptıkları belli değil

Hocam önce bootloader kilidini açın.
Vbmeta patchleyin. Sonra TWRP kurun.

Deneyeceğim şimdi hocam Odin3'ten TWRP kurmayı deneyince sürekli FAIL! Diye hata alıyorum ilk önce sizin dediğiniz gibi Vbmeta deneyeceğim sonra TWRP kurarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…