Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.848 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba. A21s telefona format atmak icin kapatip ses acma tusu ve guc tusuna birlikte basarak acmaya calisiyorum ancak cihaz normal sekilde aciliyor. Tuslarda sorun yok, şarj aleti takili deniyorum. Nerede yanlış yapiyorum?
Merhaba. A21s telefona format atmak icin kapatip ses acma tusu ve guc tusuna birlikte basarak acmaya calisiyorum ancak cihaz normal sekilde aciliyor. Tuslarda sorun yok, şarj aleti takili deniyorum. Nerede yanlış yapiyorum?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Mayıs 2024 #2 Bilgisayara bağla öyle dene. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.848 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Bilgisayara bağla öyle dene. Genişletmek için tıkla... Oldu, cok teşekkürler. Neden boyle bir seye ihtiyac duyuluyor? A20'yi sarja bile takmadan formatlayabiliyordum, Android surumuyle falan mi alakali? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Bilgisayara bağla öyle dene. Genişletmek için tıkla... Oldu, cok teşekkürler. Neden boyle bir seye ihtiyac duyuluyor? A20'yi sarja bile takmadan formatlayabiliyordum, Android surumuyle falan mi alakali?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Mayıs 2024 #4 Bazı cihazlarda öyle yapıyor nedensizce. Artı 0 Eksi