A3 2017 vs iPhone 5S

Açıkçası ben de fazla oyun oynamadığımdan, sadece sosyal medyada biraz takılmak, WhatsApp kullanmak, internette gezinmek dışında bir şey yapmadığımdan (Taşıması da kolay olduğundan) iPhone 5s kullanıyorum. Aralık 2016'da başladım kullanmaya. Gayet memnunum. Batarya konusunda bir sıkıntım olmuyor. Sizin kullanımınıza bağlı olarak da değişir, ama sabah 6'da açtığım cihazın şarjı, öğleden sonra 4-4.30'da baktığımda %100'den %85-80'e düşmüş oluyor. Performans olarak da bir sıkıntı yok. iOS 10.3 yüklü ve ben daha bir defa takıldığını görmedim. Fakat cihazı 3G açıkken kullanınca şarj biraz daha hızlı gidiyor. 4G kullanmadığım için 4G açıkken nasıl gider bataryası bilemem. Ayrıca ilk aldığımda sıkıntı çektiğim bir konu da (İlk defa bir iPhone kullandığımdan) telefona müzik atmak. Üstüne bir şekilde attıktan sonra "Eşzamanla" seçeneğine basınca müzikler iTunes Kütüphanesi'nde olmadığından telefondan geri silinmişlerdi. Gerçekten sinir bozucu bir durumdu :ıslık: Bundan başka bir sorunum olmadı :D iPhone 5s cihazımdan ve iOS'tan çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı