A32 vs M31s

İsteğiniz uzun ömürse Note 10s daha iyi bir seçenek.
Kamera olarak aşırı fazla olmasa bile M31s ve A32 modelinin gerisinde ama yonga seti olarak aralarında uçurum var.

Şu an 3350 TL Note 10s.

İsteğiniz uzun ömürse Note 10s daha iyi bir seçenek.
Kamera olarak aşırı fazla olmasa bile M31s ve A32 modelinin gerisinde ama yonga seti olarak aralarında uçurum var.

Şu an 3350 TL Note 10s.
Internetten alamayacağım malesef, mağazadan gidip alabilirim ancak ondaki fiyatı da 3900.

M31s'in 60Hz. Bu beni ne durumlarda üzer ya da çok üzer mi acaba
Oyun oynuyorsanız 60 hz olması üzer demeyelimde 90 olması mutlu eder diyelim. Video vb izlerken daha akıcı olur ancak şuan çoğu video 60fps olduğu için yine etkilemez. Kısacası arayüz gözünüze %50 daha akıcı görünür.

Evet 90Hz beni de bi A32'ye doğru düşündürdü ama kamera kısmı hala kafamı karıştırıyor. Teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bana nedense belli belirsiz bi kontrast farkı harici çok öyle ahım şahım bi farklılarmış gibi gelmedi belki o fark da psikolojiktir, bilemedim. Ya da benim gözlerimin problemidir şimdi yanlış da yönlendirmeyeyim ama, bunlar bana çok benzer geldi. A32 90Hz'den alıyor gibi maçı:D
Teşekkür ederim bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı