Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
A320M Pro VD Plus anakarta R7 3800X işlemci takabilir miyim? Biliyorum anakart AM4 soket ama gene de emin olmak için konu açmak istedim. Şimdiden çok teşekkürler.
Teknik olarak takılır ama tavsiye edilen bir şey değil. Üst seviye işlemciyle en azından orta seviye (B serisi) bir anakart kullanmak gerek. Aşırı giriş seviyesi anakartla stabilite sorunu yaşayabilirsiniz.
Yani takılır takılmaz değil de (BIOS güncellemesiyle) ne bileyim en azından B450 daha makbul... Yani nasıl ifade edilir bilmiyorum ama Ferrari alıyorsunuz ama 10 liralık lastik ile kullanıyorsunuz. Takılmaz değil ama Ferrari'ye 10 liralık lastikte yakışmıyor. Sadece örneklem olsun diye yazdım.
Takılır takılmasınada o işlemciye bence en az B450 takılmalı. Anakartta 2 RAM yuvası var ileride sıkıntı yaratabilir giriş seviye anakarta ileri seviye işlemci takmak istiyorsunuz aynı traktöre Ferrari motoru takan dayılar gibi.