A320 Chipset ile R5 1600 Uyumu

1ilkerilker1

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar. Şu an kullandığım sistemimi güçlendirmek istiyorum. Fakat emin olamadığım bir konu var. Şu an A320 chipseti ile birlikte Ryzen 3 1300X kullanmaktayım. İşlemciyi Ryzen R5 1600 yapmak istiyorum ama bu chipset ile performans düşüklüğü yaşar mıyım? İlla ki B350 bir anakart alamama gerek var mı? Overclock ya da benzeri uğraşlarım yok ve olmayacak bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhabalar. Şu an kullandığım sistemimi güçlendirmek istiyorum. Fakat emin olamadığım bir konu var. Şu an A320 chipseti ile birlikte Ryzen 3 1300X kullanmaktayım. İşlemciyi Ryzen R5 1600 yapmak istiyorum ama bu chipset ile performans düşüklüğü yaşar mıyım? İlla ki B350 bir anakart alamama gerek var mı? Overclock ya da benzeri uğraşlarım yok ve olmayacak bilginize.
Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

o bios işi kafamı ağrıtabilir diye korkuyorum güncellerken çöker felan diye D: ama 2600 daha doğru bir seçim olabilir ben sırf güncellememek için 1600 ü seçmişdim bu güzel cevaplarınız için hepininize teşekkür ederim.
Arkadaşlar şimdi ben biosu güncelledim en son çıkan bios bu sanırım şuan ryzen 2000 serisi işlemcileri a320 chip setli anakartım kullanabilirim dimi ?
Beyler bide konu içinde farklı sorular sormak yasak ama işlemciyi değiştirdikden sonra format atmama gerek varmı ?

Dosya Ekleri

• Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı