A320 otomatik olarak BIOS menüsü açılıyor

Cliptz

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Jd 240
Ekran kartı
Rx 580 4Gb
Anakart
A320
İşlemci
R5 1600
BIOS güncellemesi yaptım, daha sonradan bu durum ile karşılaştım. Format attım, yine geçmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu MSI'ın BIOS'larında normalde de olan bir durum diye biliyorum.

Ne yapmalıyım bu durumda?
Bu MSI'ın BIOS'larında normalde de olan bir durum diye biliyorum.
Ne yapmalıyım bu durumda ?
Hocam SSD'nin SATA kablosunu değişir misiniz ayrıca Power'da başka bir giriş kaldıysa SATA powerıda değişebilirsiniz bazen SATA data kablosunda arıza çıkabiliyor.
Ayrıca sanırım James Donkey SSD kullanıyorsunuz belki ömürünü doldurmuş olabilir.
Bios güncelleme yapana kadar sorun yoktu normal değil bu...

Dediğim gibi yapamaz miyim flash bellek aracılığıyla eski sürümü yükleyerek?
İşte az önce belirttiğim gibi sürüm düşürme işlemi MSI anakartlarda Flashback özelliği ile yapılabiliyor ama anakartınızda Flashback özelliği mevcut değil. M-FLASH ile deneyin ama sonuç alır mısınız hiç bilmiyorum büyük bir ihtimalle izin vermeyecektir

Hocam SSD'nin SATA kablosunu değişir misiniz ayrıca Power'da başka bir giriş kaldıysa SATA powerıda değişebilirsiniz bazen SATA data kablosunda arıza çıkabiliyor.
Ayrıca sanırım James Donkey SSD kullanıyorsunuz belki ömürünü doldurmuş olabilir.
SATA kablosunu değişince ekran geldi simdi ne yapmalıyım?

İşte az önce belirttiğim gibi sürüm düşürme işlemi MSI anakartlarda Flashback özelliği ile yapılabiliyor ama anakartınızda Flashback özelliği mevcut değil. M-Flash ile deneyin ama sonuç alır mısınız hiç bilmiyorum büyük bir ihtimalle izin vermeyecektir

Ekran geldi şu an bilgisayar üzerinden yazıyorum eski sürümü indirip kursam olur mu acaba?
Bir şey yapmanıza gerek yok sadece MSI bu şekilde listeliyor boot sıralamasını, yani orada herhangi bir sorun yok

To skip disk checking press any key hatası alıyorum fakat her bilgisayar açtıgımda ayrıca hard Disk'im görünmüyor var olmasına rağmen.

Ekran geldi şu an bilgisayar üzerinden yazıyorum eski sürümü indirip kursam olur mu acaba?

To skip disk checking press any key hatası alıyorum fakat her bilgisayar açtıgımda ayrıca hard Disk'im görünmüyor var olmasına rağmen.
Bir hata mesajından sonra mı sizi BIOS'a yönlendiriyordu?

Bir hata mesajından sonra mı sizi BIOS'a yönlendiriyordu?

Hayır her bilgisayar açıldıgında, to skip disk checking press any key, bu şekilde hata alıp Windows'a atıyor.
1654470578816.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı