Cliptz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 SSD veya HDD modeli Jd 240 Ekran kartı Rx 580 4Gb Anakart A320 İşlemci R5 1600 BIOS güncellemesi yaptım, daha sonradan bu durum ile karşılaştım. Format attım, yine geçmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
BIOS güncellemesi yaptım, daha sonradan bu durum ile karşılaştım. Format attım, yine geçmedi. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
SoulFly34 Çağrı Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 168 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2022 #31 Cliptz dedi: Hayır her bilgisayar açıldıgında, to skip disk checking press any key, bu şekilde hata alıp Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bu işlemi tamamlamasını beklediniz mi? Eğer beklemediyseniz bir kere tamamlamasını bekleyin sonra büyük bir ihtimalle bir daha yapmaz zaten Artı 0 Eksi
Cliptz dedi: Hayır her bilgisayar açıldıgında, to skip disk checking press any key, bu şekilde hata alıp Windows'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bu işlemi tamamlamasını beklediniz mi? Eğer beklemediyseniz bir kere tamamlamasını bekleyin sonra büyük bir ihtimalle bir daha yapmaz zaten
KS KS Cliptz Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #32 SoulFly34 Çağrı dedi: Hiç bu işlemi tamamlamasını beklediniz mi? Eğer beklemediyseniz bir kere tamamlamasını bekleyin sonra büyük bir ihtimalle bir daha yapmaz zaten Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, şimdi ise böyle bir ekran geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
SoulFly34 Çağrı dedi: Hiç bu işlemi tamamlamasını beklediniz mi? Eğer beklemediyseniz bir kere tamamlamasını bekleyin sonra büyük bir ihtimalle bir daha yapmaz zaten Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattım, şimdi ise böyle bir ekran geldi.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 6 Haziran 2022 #33 Cliptz dedi: Ekran geldi şu an bilgisayar üzerinden yazıyorum eski sürümü indirip kursam olur mu acaba? To skip disk checking press any key hatası alıyorum fakat her bilgisayar açtıgımda ayrıca hard Disk'im görünmüyor var olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... CMD'ye chkntfs /x c: Yazıp çözmüştüm ben o hatayı 3 hafta önce bana da aynısı olmuştu. Artı 0 Eksi
Cliptz dedi: Ekran geldi şu an bilgisayar üzerinden yazıyorum eski sürümü indirip kursam olur mu acaba? To skip disk checking press any key hatası alıyorum fakat her bilgisayar açtıgımda ayrıca hard Disk'im görünmüyor var olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... CMD'ye chkntfs /x c: Yazıp çözmüştüm ben o hatayı 3 hafta önce bana da aynısı olmuştu.