A320 sisteme R5 5600 takılırsa ne olur?

Bir sorun yaşadınız mı oyunlarda.

Darboğaz yapmazsa daha da oynamam.

Hayır. Önceden R5 1600 kullanıyordum.
Valorant'a mesela 120 150 FPS arası alıyorken. Şu an 350 400 alıyorum. GTA'da aldığım FPS'te 80 civarındayken şu an 120 falan alıyorum.
 
Hava soğukken kısmen iş görür. 80 derecelerde çalışır muhtemelen, yazın kesin değiştirmen gerek. Sen yine de işlemciyi alırsan yaz, kontrol ederiz.

Evet hava soğukken sizi yaza kadar idare eder içini tozlardan temizlerseniz daha sağlıklı olur. Yaza doğruda bir tane en kötü kule tipi soğutucu alırsınız. Ben sıvı soğutma almıştım aklınıza takılan bir soru olursa yazabilirsiniz
 
Bende A320M-K kullanıyorum 5500 de kalayım mı 5600 geçeyim mi PSU değiştireceğim yanına işlemciyi de değişeyim diye düşündüm soğutma yeterli olur mu stock ayarlar da.
 
Bu üründeki fan yeterli olmaz mı?

Resim attım gözüküyor mu Trendyol'da 5600 var kapalı kutu fanı dahil o işimi görmez mi?

Stok fan yaza kadar kurtarır hocam ama yazın bir tane adamakıllı soğutucu almanız daha sağlıklı olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı