Arkadaşlar çözüm 1 tık kolay işlemciyi söküp temizleyin pinlere dikkatle bakın termal macun vb var mı, varsa temizleyin sonra takın ben böyle çözdüm inşallah sorunu yaşayanların işine yarar.
biosluk bi olay oldugunu sanmıyorum bios en güncel versiyondaydı zaten ondan sonra kartları 3200mhzde normal kulanıyodum yanlışlıkla sistem özeliklerine girdiğimde gördüm bu olayı yeni oldu
BIOS'luk bir olay oldugunu sanmıyorum BIOS en güncel versiyondaydı zaten ondan sonra kartları 3200MHz'de normal kulanıyordum yanlışlıkla sistem özeliklerine girdiğimde gördüm bu olayı yeni oldu.
Hocam aynısı bu sabah bana da oldu şu şekilde çözdüm:
İlk önce 1. RAM'i takip çalıştırdım bilgisayarı o zaman sorun yoktu sonra 1. RAM'i çıkarttım 2. RAM'i taktım yine bir sorun olmadı bilgisayarı kapatıp 2 RAM'ı de taktım bu sefer düzelmişti.
Hocam aynısı bu sabah bana da oldu şu şekilde çözdüm:
İlk önce 1. RAM'i takip çalıştırdım bilgisayarı o zaman sorun yoktu sonra 1. RAM'i çıkarttım 2. RAM'i taktım yine bir sorun olmadı bilgisayarı kapatıp 2 RAM'ı de taktım bu sefer düzelmişti.
Hayır onu yapmak istemiyorum şu an pek donanımlarla içli dışlı değilimdir abim daha iyidir donanım konusunda ondan yardım isterim ama şu anlık bu seçenek olmaz