A320M-A Pro anakart ile Athlon 3000G'ye overclock

Eski BIOS sürümüne düşürmeyi denedin mi? Belli bir bşostan sonra anakartlarda sınır koyuldu çünkü.
Başta onu da denemek istemiştim ama bir sorunda orada var downgrade denedim ama anakart yapmama izin vermiyor, eski sürüm bulundu benzeri bir şey söylüyor, uygulama ile güvenli bir şekilde yapmak mümkün mü ?
Eski BIOS sürümüne düşürmeyi denedin mi? Belli bir bşostan sonra anakartlarda sınır koyuldu çünkü.

Bir sorunda orada var, downgrade yapmak istemiştim ama eski sürüm olduğu için desteklenmiyor benzeri bir hata vermişti, uygulama ile güvenli bir şekilde yapmak mümkün mü?
Bu da aldığım hata

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-04-15-14-24-02-983_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-04-15-14-24-02-983_com.google.android.youtube.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Başta onu da denemek istemiştim ama bir sorunda orada var downgrade denedim ama anakart yapmama izin vermiyor, eski sürüm bulundu benzeri bir şey söylüyor, uygulama ile güvenli bir şekilde yapmak mümkün mü?

Bir sorunda orada var, downgrade yapmak istemiştim ama eski sürüm olduğu için desteklenmiyor benzeri bir hata vermişti, uygulama ile güvenli bir şekilde yapmak mümkün mü?

Bu da aldığım hata.

Biliyorum. Anakartlarda eski BIOS'a geçmesini önleyen sistem var. Aslında eski usul BIOS yüklemesi ile belki halledilir ama adamakıllı bir yol bilmiyorum şu anda. Açıkçası bana da lazım. Yazın bu işin üstüne düşeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı