Kükreyen Deli Adam
Kilopat
- Makaleler
- 1
1TB veya 500GB yeterli hocam.Şöyle bir dönüştürücü alınabilir. Bütçene 6K yazmışsın. Kaç TB M.2 SSD'ye ihtiyacın var peki?
1TB veya 500GB yeterli hocam.Şöyle bir dönüştürücü alınabilir. Bütçene 6K yazmışsın. Kaç TB M.2 SSD'ye ihtiyacın var peki?
Kioxia Exceria G2 modeline bakabilirsin.1TB veya 500GB yeterli hocam.
Bu ekran kartına destek için ne önerirsiniz hocam? Bu arada bütün ilgi ve alakanız için teşekkürler hocam.Kioxia Exceria G2 modeline bakabilirsin.
Rica ederim. Ne demek.Bu ekran kartına destek için ne önerirsiniz hocam? Bu arada bütün ilgi ve alakanız için teşekkürler hocam.
Dediklerinizin hepsini aldım hocam. Umarım işime yarar teşekkürler.Rica ederim. Ne demek.
![]()
Diğer Bilgisayar Yedek Parçaları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hayırlısı olsun.Dediklerinizin hepsini aldım hocam. Umarım işime yarar teşekkürler.
Evet, olur.@Ayturan hocam ek bir şey daha sormak istiyorum. Anakartımda tek bir kasa fanı (stok) girişi olduğu için ben ekstra kasa fanı almıştım ve giriş yok diye iade etmiştim. Şimdi ise bir arkadaşımın önerisiyle çoklayıcıyla bu sorunu ortadan kaldırabildiğimi söyledi.
Alfais 4987 4 Pin Fan Çoklayıcı Y Pwm Çoklayıcı Splitter Fiyatı
Alfais 4987 4 Pin Fan Çoklayıcı Y Pwm Çoklayıcı Splitter en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şu ürün ile kasa fanlarını bağlasam hepsi bir çalışır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.