A320M-A Pro BIOS sürümü düşürülebilir mi?

Cliptz

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar.

Anakartımın BIOS sürümünü güncelledim ve ardından Valorant'a girince hata vermeye başladı oyuna girmiyor. Belirli hatalar veriyordu ben de tekrardan eski BIOS sürümünü yüklemeye çalıştım (mflash yöntemiyle) fakat kabul etmedi. Bu nedenle ne yapabilirim bilmiyorum. BIOS'u BIOS menüsünden sıfırlamayı denedim fakat sürüm hala düşmedi ne yapabilirim?

Anakart modelim: MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX anakart A320M-A-PRO
Ayrıca
İyi akşamlar.

Anakartımın BIOS sürümünü güncelledim ve ardından Valorant'a girince hata vermeye başladı oyuna girmiyor. Belirli hatalar veriyordu ben de tekrardan eski BIOS sürümünü yüklemeye çalıştım (mflash yöntemiyle) fakat kabul etmedi. Bu nedenle ne yapabilirim bilmiyorum. BIOS'u BIOS menüsünden sıfırlamayı denedim fakat sürüm hala düşmedi ne yapabilirim?

Anakart modelim: MSI A320M-A Pro AMD A320 3200MHz DDR4 mATX anakart A320M-A-PRO
Ayrıca Bios Sürümünü Sıfırlamam İçin Bios Pilini Çıkarıp Takmam mı gerekiyor başka çözüm yolu yok mudur?

Son düzenleme:
Siz dediğimi deneyin ondan sonra geri yazın lütfen.

Oyunun sistem gereksinimlerinde TPM var BIOS güncellemesi sonrası TPM kalkmış olmalı.
TPM zaten açık durumda.

1645899754531.png

Aldığım hata ise mesela güncelle dememe rağmen oyunun güncellenmesi ve sistemi yeniden başlatın hatası ne kadar yeniden başlatın desem de aynı hatayı alıyorum.
1645899740967.png

Bu durumlar BIOS sürümünü güncelledikten sonra başıma geldi ve geri eski sürüme de geçiş yapamıyorum.
Bu yüzden BIOS sürümünü eski sürüme döndürmeyi denedim fakat şu hatayı aldım:

1645899916302.png

Dosya Ekleri

• 1645899652084.png
    1645899652084.png
    44 KB · Görüntüleme: 41
  • 1645899678048.png
    1645899678048.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37
Biraz uzun ve can sıkıcı oluyor ama tekrar indirmeyi denediniz mi?

Oyun biraz garip bazı ban alan kullanıcılar HWID değiştirmek amacı ile BIOS değiştirince hata alıyorlarmış genelde.

Biraz uzun ve can sıkıcı oluyor ama tekrar indirmeyi denediniz mi?

Oyun biraz garip bazı ban alan kullanıcılar HWID değiştirmek amacı ile BIOS değiştirince hata alıyorlarmış genelde.

Evet oyunu tekrardan silip yükledim önceden yeniden başlatın hatası alıyordum şimdi de güncellemiyor oyunu ayrıca hiçbir hile girişimininde de bulunmadım fakat yine de bu hataları almam can sıkıcı BIOS sürümünü düşürmenin yollarını bulamıyorum veya sürümü sıfırlamanın bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Evet oyunu tekrardan silip yükledim önceden yeniden başlatın hatası alıyordum şimdi de güncellemiyor oyunu ayrıca hiçbir hile girişimininde de bulunmadım fakat yine de bu hataları almam can sıkıcı BIOS sürümünü düşürmenin yollarını bulamıyorum veya sürümü sıfırlamanın bu durumda ne yapmam gerekiyor?

TPM'yi temizle seceneğini aktif edin isterseniz. Sistemi kapatmanızı ve el ile açmanızı isteyebilir sonrasında karşınıza birkaç secenek gelecektir okuyarak onay verin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı