A320M-A Pro İçin İşlemci ve RAM Önerisi

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Elimizde başlıkta da belirttiğim anakart mevcut. Bütçe 3-4 bin TL arası. Bu bütçe aralığında F/P olarak işlemci ve RAM lazım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Not: RAM 16 Dual Channel olacak şekilde önerilerde bulunursanız sevinirim.

RAM olarak aynısını düşünüyordum fakat parçaları sıfır almayı planlıyorum. Sıfır bir öneride bulunursanız sevinirim.

RAM olarak aynısını düşünüyordum fakat parçaları sıfır almayı planlıyorum. Sıfır bir öneride bulunursanız sevinirim.

Ekran kartı elimizde HD 7800 serisinden bir kart, o da değişecek fakat şuanlık bütçemiz yetmiyor. İleride RX 6500XT düşünüyoruz ya da muadili bir kart.
Hocam eğer ekran kartı alana kadar da biraz Gpu performansı olsun isterseniz 4650G alınıp yanına da Corsair ram kiti alınabilir. Veya bütçe biraz daha arttırılabilirse 4650G yerine 5600G alınabilir, cpu olarak daha performanslı olur ilerisi için.

Hocam eğer ekran kartı alana kadar da biraz Gpu performansı olsun isterseniz 4650G alınıp yanına da Corsair ram kiti alınabilir. Veya bütçe biraz daha arttırılabilirse 4650G yerine 5600G alınabilir, cpu olarak daha performanslı olur ilerisi için.
4650G ileride RX 6500XT, GTX 1650 Super ya da GTX 1650 beslerken problem yaratır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı