A320M-A-PRO sistem Valorant'ı desteklenmiyor yazarak açmıyor

ayarizzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, eskiden bu PC ile Valorant girebiliyordum, sonra TPM 2.0 ve Secure Boot hatası verdi, TPM 2.0'ı çözdüm ancak Secure Boot için araştırmalar yaptım, BIOS ekranında CSM'i UEFI yapınca ve kaydedip çıktığım zaman PC'nin ekranına değil tekrar BIOS ayarlarına atıyor, yardımcı olur musunuz?

Merhaba, eskiden bu PC ile Valorant girebiliyordum, sonra TPM 2.0 ve Secure Boot hatası verdi, TPM 2.0'ı çözdüm ancak Secure Boot için araştırmalar yaptım, BIOS ekranında CSM'i UEFI yapınca ve kaydedip çıktığım zaman PC'nin ekranına değil tekrar BIOS ayarlarına atıyor, yardımcı olur musunuz?
Başlatma sıralamasında diskler gözükmüyor mu?
CSM'i UEFI Yaptıysanız ve BIOS'a geri atıyorsa sistemi MBR kurmuşsunuzdur.
Eğer SecureBoot açılmıyorsa GPT halde yeniden kurmak gerekebilir.

Son düzenleme:
Nasıl yapabilirim GPT halinde kurulum?
Önce GPT mi MBR mi kurmuşsunuz bir öğrenelim.
CMD'yi açın.
ve Diskpart yazın.

Çıkan Komut istemine list disk yaz.

1738404490688.png

Böyle bir ekran çıkacak. Ve Buranın fotoğrafını at GPT Yazan Kısımda Yıldız işareti varmı bak yada ekran görüntüsünü at.

Bir Windows ISO dosyası indirip Rufus'ta GPT olarak ayarlayıp USB'ye yazdırıp BIOS'tan USB'den başlatıp format işlemini gerçekleştirebilirsiniz ama tüm verileriniz silinir.
Sorumluluk kabul etmiyorum.

Tamamdır deneyeceğim.

Harddiskim GPT olarak görünüyor. Ancak SSD'de Birşey Yazmıyor. Şuanlım Windows 10 İSO Dosyası indiriyorum,Rufustan tekrar kurcam ama hangisini seçmem lazım bilmiyorum. GPT'mi MBRmi?

Youtube üzerinden baktım C diskim MBR.

Dosya Ekleri

• 1738408239517.png
    1738408239517.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 1738409070102.png
    1738409070102.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Tamamdır deneyeceğim.

Harddiskim GPT olarak görünüyor. Ancak SSD'de Birşey Yazmıyor. Şuanlım Windows 10 İSO Dosyası indiriyorum,Rufustan tekrar kurcam ama hangisini seçmem lazım bilmiyorum. GPT'mi MBRmi?

Youtube üzerinden baktım C diskim MBR.
Mbr değil gpt olmalı.
Bir Windows ISO dosyası indirip Rufus'ta GPT olarak ayarlayıp USB'ye yazdırıp BIOS'tan USB'den başlatıp format işlemini gerçekleştirebilirsiniz ama tüm verileriniz silinir.
Sorumluluk kabul etmiyorum.
Arkadaş burda cevabı vermiş internetten nasıl yapacağınızı çözersiniz.

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Az önce arkadaşın dediği gibi yaptım,bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor siyah ekranda takılı kalıyor,bu yüzdende pcyi geriye aldım

Dosya Ekleri

• 1738418336934.png
    1738418336934.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 21
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Az önce arkadaşın dediği gibi yaptım,bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor siyah ekranda takılı kalıyor,bu yüzdende pcyi geriye aldım
Diskini silmeye çalışıyorsun bunu yapma bunu yapman windowsu bile bozabilir lütfen yazdığım yöntemi uygula başka sağlıklı çaren yok.

Diskini silmeye çalışıyorsun bunu yapma bunu yapman windowsu bile bozabilir lütfen yazdığım yöntemi uygula başka sağlıklı çaren yok.
Denedim ama olmuyor siyah ekranda takılı kalıyor devam etmiyor.

Çok teşekkür ederim Windows 11 olarak birde secure boost açık olarak sistemi kullanıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı