G GLAPTON Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli WD Ekran kartı RX 580 Anakart A320M A Pro İşlemci Rayzen 5 5500 BIOS'a girmek için çok uğraştım ama girmedi. Bilgisayara güncelleme attırdım anakartına, sonra bilgisayarım açılıyor ama ne bilgisayarı sıfırlayamıyorum ne de BIOS'a giremiyorum. 600W Power Supply.
BIOS'a girmek için çok uğraştım ama girmedi. Bilgisayara güncelleme attırdım anakartına, sonra bilgisayarım açılıyor ama ne bilgisayarı sıfırlayamıyorum ne de BIOS'a giremiyorum. 600W Power Supply.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 20 Aralık 2023 #2 Önce bütün güç bağlantılarını sökün ve BIOS pilini çıkarın. 30-45sn bekledikten sonra pili tekrar takın ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Önce bütün güç bağlantılarını sökün ve BIOS pilini çıkarın. 30-45sn bekledikten sonra pili tekrar takın ve tekrar deneyin.
KS KS G GLAPTON Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 Spotter dedi: Önce bütün güç bağlantılarını sökün ve BIOS pilini çıkarın. 30-45sn bekledikten sonra pili tekrar takın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı denedim. Bilgisayarımın kilit ekranına gelene kadar hiç açılmıyor ekran. Bunu yaşayan var mı acaba? Son düzenleme: 22 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Spotter dedi: Önce bütün güç bağlantılarını sökün ve BIOS pilini çıkarın. 30-45sn bekledikten sonra pili tekrar takın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı denedim. Bilgisayarımın kilit ekranına gelene kadar hiç açılmıyor ekran. Bunu yaşayan var mı acaba?