A320M Anakart'da GPU'ya overclock yapilir mi?
Sistem:
APU AMD Ryzen 3 3200G.
GPU: Vega 8.
8 GB RAM 3000MHz.
A320M-A Pro anakart.
Ryzen Master ya da ASUS GPU Tweak gibi programlardan olur mu?Yapılamaz. Minimum B450 chipsetli bir anakarta ihtiyacınız var.
Dostum normalde GTX 1650 Gibi bir kartın olsaydı direkt olarak MSI Afterburner programı ile yapabilirdin, lakin sen işlemci üzerine gömülü olan Vega 8 GPU kullandığın için O.C Yapman için B450M Chipsetli bir anakarta ihtiyacın var.Ryzen Master ya da ASUS GPU Tweak gibi programlardan olur mu?
Dostum normalde GTX 1650 gibi bir kartın olsaydı direkt olarak MSI Afterburner programı ile yapabilirdin, lakin sen işlemci üzerine gömülü olan Vega 8 GPU kullandığın için O.C yapman için B450M chipsetli bir anakarta ihtiyacın var.
Umarım ileride ekran kartı alırsan senin burada O.C nasıl yapılır konun görmek isteriz. İyi sosyaller.![]()
Sakın öyle bir şey deniyeyim deme, o ASUS firmasının yanlışlıkla yayınladığı bir sürüm diye biliyorum. Sadece Prime K Da geçerli bir BIOS O. Eğer yaparsan hiç bir şekilde paranı falan da geri alamazsın.Reklam gibi olmasin ama donanim arsivinin bir videosu var ve orada A320 ile overclock yapiyor hatta BIOS linkini de veriyor ama benim anakartim MSI A320M A Pro bu BIOS'u yuklersem sizce BIOS bozulur mu? Sonuçta asusun farkli bir BIOS'u yani uyumlu olur mu?
Donanim arsivi A320M k ASUS Prime 5X BIOS link:
Dropbox
www.dropbox.com
Sakın öyle bir şey deniyeyim deme, o ASUS firmasının yanlışlıkla yayınladığı bir sürüm diye biliyorum. Sadece Prime K Da geçerli bir BIOS O. Eğer yaparsan hiçbir şekilde paranı falan da geri alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.