A320M anakart için 1200 TL donanım önerisi

Arkadaşlar merhaba. Gigabyte A320M S2H anakart sahibiyim. Son 1 haftadır bu anakart üstüne koyabileceğim en uygun sistemi toplamak istiyorum. Kararsızlıklar içindeyim çünkü bütçem kısıtlı. Bütçem 800-1200 TL arası. Başta 2200G'li APU sistem toplamak istedim lakin İnternet'teki fiyatları kısmen üst modeli 3200G ile aynı. Sadece bir yerde 650TL'ye gördüm o da ortamlarda güvenilmeyen bol şikayete sahip bir satıcı. Şimdi 3200G 720-730 TL falan. Başlangıçta 8 GB tek slot RAM alacağım 270TL gibi bir fiyatı var. Gerisini nasıl halledeceğiz işte o yüzden buradayım :D.Bazen "acaba 3000G mi alsam?" Diye içimden geçiriyorum. Bunun dışında Ryzen 1200 var 420TL'ye güzel işlemci ama ekran kartı gerekecek. 0 ekran kartı almam imkansız, 2.elde de alınabilecek en uygun ekran kartı 750 Ti o da 350-400 TL. Eski bir ekran kartı alsam TDP genelde yüksek olacağından PSU'yu da zorlamak durumunda olacağım. Zaten 350GB'lık bir HDD işimi görür 80 TL falan o da. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada 3000G o kadar kötü mü ya? Bilgisayarda Godot Engine, Blender 3D ve krita programlarını kullanacağım. Oyun olarak LoL oynayabilirim. 720P eski bir tüplü monitöre sahibim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı