Direnç lastik önerisi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhaba. Ben spor yapmak istiyorum ama bir işte çalıştığım için pek gidemiyorum. Ben de evde bir şeyler yapmak istiyorum. Kendimce mekik, şınav gibi şeyleri yapıyorum ama yetersiz geliyor. Baktığımda direnç lastikleri iş görür gibi. Ağırlıklı direnç bantları ile birçok ağırlık hareketini yaparım diye düşünüyorum. Acaba bunun için önereceğiniz bir şey var mı ve hangi hareketler yapılabilir bilindik hareketler dışında?

Hocam 23 yaşında 120+ kilodayım. Borçlar içinde yüzen biriyim. Bir markette çalışıyorum. 8-9 saat ayaktayım. Maddi durumum da pek yok diyebilirim. Ucuz yollu bir şeyler arıyorum aslında. İnternette çok araştırma yaptım ama çok kafa karıştırıcı şeyler var. Onlara baktım ama fiyatı bana pahalı geldi açıkçası. Evde de ek bir aletler olmadan neler yapabilirim. Bir de iştah kontrol problemim de var ona dair ne önerirsiniz. Diyertteyken markette olduğum için canım her şeyi istiyor.

Kilo ve iştah konusundaki farkındalığınız iyi bir şey, 23 yaşında kocaman bir bireysiniz iştahınızı kontrol etmeniz çok önemli yeterli olgunluktasınız buna ek olarak sizi uzun süreli tok tutacak besinler yiyebilirsin. Yulaf, elma, yeşil yapraklı sebzeler(marul, ıspanak, pırasa, brokoli) kepekli ekmek, et ürünleri vb. yiyecekleri tüketmelisin. Alet konusuna gelirsek lastikler gerçekten uzun ömürlü ben 2 yıldır kullanıyorum bahsettiğim lastiği, turuncu lastik sizin için daha iyi olacaktır.
Amacınız kilo vermek ise hiçbir alete ihtiyacınız yok günde 15 bin adım, 1 saatlik egzersiz ve güzel bir diyet size kilo verdirecektir.

Şimdi hocam kocaman bireyim doğru, markette çalıştığım yer her yeri gören merkezi bir yer olduğu için önümde direk abur cubur kısmı var ya ister istemez canım çekiyor ve kendime hakim olamıyorum açıkçası. Zaten bir işte çalışıyorum günde ortalama 20.000 adım atıyorum. Egzersiz olarak ya nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı