A320M anakart için işlemci önerisi

bbyik28

Femtopat
Daha fazla  
Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M H anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M H anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

Ne yapacağına göre değişir. En kötü Ryzen 3 1200 takmanı öneririm. Gerisi senin bütçene kalıyor.

H410 anakart alıp 10100F alsaydınız 3100'den daha iyi ve 1050 Ti satıp RX570 alıp kullanabilirdiniz canavar olurdu

hiçbir işlev yapılmayacaktır.
Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum.
H410 anakart alıp 10100F alsaydınız 3100'den daha iyi ve 1050 Ti satıp RX570 alıp kullanabilirdiniz canavar olurdu
Hoş geldiniz Sn. "o paraya şunu bunu toplardınız" bey.

Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum.

Hoş geldiniz Sn. "o paraya şunu bunu toplardınız" bey.

Arkadaş herhalde pentesting ya da hacking gibi işlememler yapacak. Sadece Kali için topladığına göre. Sanırım onu demeye çalışmış.

Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum

Kali Linux dediğine göre yazılım ya da hack işleri falan olsa gerek ( umarım yasaldır).

Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M h anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?

Sadece Kali Linux içinse 2. elden 1200 AF bakabilirsiniz ucuza kapatırsınız. Kali Linux'da yapacağınız şeyi de bilmiyorum tabii işlemci gerektiren bir şey mi yapacaksınız biraz daha açsanız iyi olur.

Kali Linux dediğine göre yazılım ya da hack işleri falan olsa gerek ( umarım yasaldır).
Arkadaş herhalde pentesting ya da hacking gibi işlememler yapacak. Sadece Kali için topladığına göre. Sanırım onu demeye çalışmış.
Benim de sezilerim o yöndeydi ama yine de tam anlamıyla emin olup iyi bir öneri yapabilmek için konuyla ilgili daha fazla bilgi vermesini istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı