Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M H anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?
Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M H anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?
Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum.
Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum.
Hoş geldiniz Sn. "o paraya şunu bunu toplardınız" bey.
Hiçbir işlev yapılmayacaksa bu bilgisayarı tam olarak ne amaçla topluyorsunuz, gündelik sıradan işleri yapmak ve internette gezmek vs. için mi? Bilgisayarı tam olarak ne amaçla kullanacağınızı ve bütçenizin ne kadar olduğunu söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabileceğimizi düşünüyorum
Selam, sadece Kali Linux odaklı bir bilgisayar topluyorum oyun vs. hiçbir işlev yapılmayacaktır. Sadece Kali için topluyorum ama işlemciye karar veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Sistemde 16 GB (DDR4/3200 MHz) RAM, 4 GB (MSI Gaming 1050 Ti) ekran kartı kullandım. İşlemci tarafında AMD kullanmak istediğim için Gigabyte A320M h anakart tercih ettim ama işlemci serisini kararlaştıramıyorum. Ryzen 3 3100 düşünüyorum ama yeterli kalır mı karar veremiyorum. Önerilerinizi alabilir miyim?
Sadece Kali Linux içinse 2. elden 1200 AF bakabilirsiniz ucuza kapatırsınız. Kali Linux'da yapacağınız şeyi de bilmiyorum tabii işlemci gerektiren bir şey mi yapacaksınız biraz daha açsanız iyi olur.
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!