A320M Anakarta BIOS Güncellemesi Yapmak

X470 maalesef bütçemi aşıyor
Asus Prime B450-PLUS önerir misiniz?
Bunu seçmemin nedeni 64 gB destekliyor.
Elimde 3 adet 1x16 RAM var.
Animasyon programları için RAM büyük önem taşıdığı için çıtayı biraz yükselttim. İlerleyen zamanlarda bir tane daha almayı düşünüyorum.
Tabii ki alabilirsiniz. B450-Plus güzeldir. Ryzen 7 2700X için X470'in hız aşırtması biraz daha yüksek olduğu için önerdik. B450 de kötü olmaz. Giriş seviyesi hariç.

4 slotlu DDR4 anakartların çoğu 64GB RAM destekliyor zaten. Ayrıca elinizdeki RAM'ler farklı model ise birbiriyle uyumlu çalışmayabilir. Bütçenizi belirtin.

Tekrardan merhabalar, aldığım anakartta hiç bir hasar yok. Fakat alışveriş yaptığım websitesine baktım ve ürünü paketinden çıkarıp kullandığım için iadenin artık söz konusu olamayacağını söylüyor.

Sitede yer alan teknik servis kısmında MSI bayiliğine göndersem BIOS'u güncellerler mi?

Servise gönderebilirsiniz, eğer servis de yapamaz veya uğraşmak istemez ise buradan bilgilendirirsiniz ben hallederim. Anakartın sarı ile işaretlediğim kısımda yazan çiplerin üstünde yazan bilgileri tam olarak paylaşırsanız net bilgi verebilirim.

8ds4fg8rw4g4er98g4.jpg

Servise gönderebilirsiniz, eğer servis de yapamaz veya uğraşmak istemez ise buradan bilgilendirirsiniz ben hallederim. Anakartın sarı ile işaretlediğim kısımda yazan çiplerin üstünde yazan bilgileri tam olarak paylaşırsanız net bilgi verebilirim.

Eki Görüntüle 343285

Şu an ofisteyim, anakart evimde. Bunları sizle paylaşırsam ne şekilde yardımcı olabileceksiniz ? :rolleyes:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı