A320M Anakarta BIOS Güncellemesi Yapmak

Paylaştıklarınıza göre güncelleyip güncellenemeyeceği ortaya çıkacak. Güncellenebiliyorsa 1 ay içinde sizden anakartı kutusuyla birlikte bana göndermenizi isteyeceğim ve güncelleyip geri gönderilecek. Ancak paylaştıklarınız uyumsuz çıkarsa servisin vereceği bilgiye göre yeni anakart veya tüketici hakem heyetine sizi yönlendireceğim.

Cumartesiden beri yaklaşık 40'a yakın bilgisayar teknik servisini aradım. Hiç biri yardımcı olamıyor, ellerinde AM4 uyumlu bir işlemci yok. Sırf BIOS için 300 lira verip işlemci almak benim için son çare.

Onların da azami süresi 1 ay diye aklımda kaldı ama daha erken gönderirler büyük ihtimal.

Arkadaşlar artık nihai çözüm olarak elimdeki anakartı satışa çıkarıp yeni bir anakart almayı seçtim.
Elimdekini 425 liradan sahibinden'de satışa çıkardım.

Alacağım model ise : ASUS TUF-B450 PLUS GAMING

Konu hakkında yardım eden herkese teşekkür ederim.

aynı sıkıntı bende de var aldığım anakart ryzen uyumlu diyor . asus a320m-e ama ryzen3 2200g işlemci mi görmüyor 1. nesil işlemci bulmak çok zor vatan bilgisayara götürsem bakmazlar mı anakartı oradan almadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı