A320M-F anakartında 3200MHz RAM çalışır mı?

A320m-f adlı anakartı alıp 3200mhz ram taktığımda direkt olarak biostan 3200 olarak çalışacak yani değil mi
Her bilgisayar ramlar ilk olarak 2133 MHz de çalışır. Ancak BIOS dan çok kolay bir ayar ile 3000-3200 yaparsın. Sistem sağlıklı çalışması için 2133 çalışır yani. Sorun olmazsa arttırılır.

OC ile ilgili hiçbir bilgim yok kafama takılan soru bu
Bir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.

Bir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.
İlk açılışta RAM ler düşük frekans da çalışır. DDR4 anakart ta mesela 2133 MHz oluyor genelde. DDR3 de 800 mesela. Ama XMP yi aktif ederek frekansı yükseltirsin.

A pro max ankart
Msi b450m-a pro max alıyorum o zaman saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…