Longuk
Femtopat
Anakartın isminde zaten kaç MHz desteklediği yazıyor. Mesela söylediğin A320 anakartın isminde 3200 MHz yazıyor.
Evet ama OC olarak oc nasıl yapılır pek bilgim yok bu yüzden soruyorum
Anakartın isminde zaten kaç MHz desteklediği yazıyor. Mesela söylediğin A320 anakartın isminde 3200 MHz yazıyor.
Ram OC etmeyi mi kastediyorsun yoksa işlemci mi?Evet ama OC olarak oc nasıl yapılır pek bilgim yok bu yüzden soruyorum
Ram OC etmeyi mi kastediyorsun yoksa işlemci mi?
Anakart değil RAM 3200 MHz de çalışacak. Anakart OC diye birşey yok.Anakartı 3200mhz olarak çalışması için gereken OC
A320m-f adlı anakartı alıp 3200mhz ram taktığımda direkt olarak biostan 3200 olarak çalışacak yani değil miAnakart değil RAM 3200 MHz de çalışacak. Anakart OC diye birşey yok.
A320m-f adlı anakartı alıp 3200mhz ram taktığımda direkt olarak biostan 3200 olarak ayarladığımda çalışacak yani değil mi
Her bilgisayar ramlar ilk olarak 2133 MHz de çalışır. Ancak BIOS dan çok kolay bir ayar ile 3000-3200 yaparsın. Sistem sağlıklı çalışması için 2133 çalışır yani. Sorun olmazsa arttırılır.A320m-f adlı anakartı alıp 3200mhz ram taktığımda direkt olarak biostan 3200 olarak çalışacak yani değil mi
Bir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.OC ile ilgili hiçbir bilgim yok kafama takılan soru bu
İlk açılışta RAM ler düşük frekans da çalışır. DDR4 anakart ta mesela 2133 MHz oluyor genelde. DDR3 de 800 mesela. Ama XMP yi aktif ederek frekansı yükseltirsin.Bir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.
A pro max ankartBir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.
Msi b450m-a pro max alıyorum o zaman saolBir şey yapmana gerek yok, 3200 mhz ram ile kullanabilirsin. OC dediği 4133 MHz'leri de desteklediğinden bahsediyor. A320 anakartı ben dahil bir çok kişi alma demiş, gene de alacaksan keyfin bilir.
B450M S2H'in VRM soğutması olduğundan S2H'ı tercih etsen daha da tatlı olabilir. Ama pro max da güzeldir.A pro max ankart
Msi b450m-a pro max alıyorum o zaman saol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.