A320M GDDR6 destekler mi?

Velen

Decapat
Daha fazla  
RAM
2x8
İşlemci
ryzen 3100 3.6
Merhaba.

Bende A320M Gaming anakart var şu anda, üstünde GDDR5 ASUS TUF 1650 Super var. Bunu GDDR6 3070 ile değiştirmek gibi düşüncem var.

GDDR anakartlarda RAM'deki gibi önemli bir özellik mi?

Yani anakartım GDDR6 destekler mi?

Herhangi bir yerde bilgi bulamadım bununla alakalı şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Bende A320M Gaming anakart var şu anda, üstünde GDDR5 ASUS TUF 1650 Super var. Bunu GDDR6 3070 ile değiştirmek gibi düşüncem var.

GDDR anakartlarda RAM'deki gibi önemli bir özellik mi?

Yani anakartım GDDR6 destekler mi?

Herhangi bir yerde bilgi bulamadım bununla alakalı şimdiden teşekkürler.

Destekler sistemde bulunan işlemci ve PSU modeli nedir? Darboğaza veya PSU yetersizliğine maruz kalabilirsin.

GDDR6 RAM'ler ekran kartlarının bellek tipi, anakartla bir ilgisi yok. Yani A320M anakartın GDDR6'yı destekleyip desteklemesi önemli değil çünkü ekran kartının kendisi o bellek tipini kullanıyor. 3070 gibi bir kart takman mümkün.

Destekler sistemde bulunan işlemci ve PSU modeli nedir? Darboğaza veya PSU yetersizliğine maruz kalabilirsin.
650 psu mevcut şu mada ryzen 3 3100 var ama ben bunu ryzen 5 yapmayı planlıyordum ekran kartından emin olmadığım için yapamıyordum. Anakart gddr6 ile çalışabilir mi teredütünden kaynaklı fazla incelemedim şimdi daha detaylı bakıcam. Tabi işlemci önerirseniz de teşekür ederim.

GDDR6 RAM'ler ekran kartlarının bellek tipi, anakartla bir ilgisi yok. Yani A320M anakartın GDDR6'yı destekleyip desteklemesi önemli değil çünkü ekran kartının kendisi o bellek tipini kullanıyor. 3070 gibi bir kart takman mümkün.
Teşekür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı