A320M-H anakarta M2 SSD takınca 2 port iptal oluyor mu?

eseren123

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
56
SSD veya HDD modeli
Adata XPG SX6000 Pro 512GB
Anakart
320M-H
Arkadaşlar A320M-H anakartım var. 120 gb SATA3 SSD takılı şuan ve hafızası yetmiyor. Bir tane M2 Nvme SSD satın aldım fakat bir kaç araştırma sonucu; M2 SSD takıldığında 2 port iptal oluyormuş. Bu durum benim anakartım için geçerli mi, geçerliyse hangi portlar iptal olur acaba ?


Satın aldığım SSD linki bu; https://www.hepsiburada.com/adata-x...pnp-512gt-c-p-HBV00000KYRXI?magaza=Techburada
 
Böyle bir şey ilk defa duyuyorum ve iptal olacağını kesinlikle sanmıyorum. Muhtemelen SSD ve HDD takan arkadaşlar BIOS dan AHCI modunu değiştirmeyi unutmuşlardır.
 
Cevaplarınız teşekkürler arkadaşlar. Taktım ve herhangi bir sorun olmadı. Belki diğer boş olan portlar iptal olmuştur bilemiyorum ama sata 3 SSD'min takılı olduğu portta bir sıkıntı çıkmadı. İlk cevap veren arkadaş zaten anakartımda böyle bir sorun olmayacağını demiş.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı